Main Menu Responsive

Εταιρεία

Με βάση τις ικανότητες, τη βαθιά γνώση του χώρου και των αναγκών του, την πολύχρονη εμπειρία μας στη ΜΟΝΩΣΗ, ΔΟΜΗΣΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, είμαστε μετά από μια μακρά πορεία, σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα προς τους πελάτες μας και πρωτοποριακές προτάσεις, για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και του τελικού καταναλωτή.

Από το 1980, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. συνεχώς εξελίσσεται και ανέπτυξε σοβαρή αντίληψη επάνω σε θέματα διερεύνησης των πραγματικών αναγκών του χώρου της ΜΟΝΩΣΗΣ, ΔΟΜΗΣΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ και της αγοράς, που παράλληλα μαζί με την πελατοκεντρική φιλοσοφία, ανέδειξε τον πελάτη σε πραγματικό συνεργάτη.

Για τη Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. το κέρδος του συνεργάτη, υπήρξε βασική μέριμνα και επιδίωξη. Προσεκτική υπήρξε εξ αρχής η έρευνα των προϊόντων και οι επιλογές των τεχνολογιών έτσι ώστε, να έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική και ευκολία εκσυγχρονισμού τους. Εξασφαλίστηκε έτσι κορυφαία ποιότητα προϊόντων που ήταν μια από τις βασικές παραμέτρους καθιέρωσης εταιρικής επωνυμίας και του διατιθέμενου προϊόντος στην αγορά.

Η οργάνωση της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. αναφορικά με την υποστήριξη των πωλήσεων των συνεργατών της, την ικανότητα να διακινήσει και να προωθήσει αποτελεσματικά το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών ασχέτως του όγκου εργασιών πάντα σε σταθερή ποιότητα, προσδιόρισαν την εταιρική ταυτότητα της ως ενός μεγάλου και αξιόπιστου συνεργάτη, με τα ακόλουθα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

 • Αξιοπιστία προϊόντων, ανθρώπινου δυναμικού, και παροχής υπηρεσιών προς κάθε συνεργάτη.
 • Είμαστε κοντά στον πελάτη από το δειγματισμό μέχρι την πώληση και μετά από αυτήν - Τεχνική Υποστήριξη - όπως έχουμε αποδείξει στην πράξη.
 • Στηρίζουμε τους πελάτες μας με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές στις πωλήσεις.
 • Πρόθεση μας είναι η διαρκής διερεύνηση για νέα προϊόντα και η διάθεση αυτών με στόχο την αμφότερη κερδοφορία.

 

 

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. με βασικό σχεδιασμό και πολιτική την ανάπτυξη της, κατάφερε να διαφοροποιηθεί και να ηγείται στην Ελληνική αγορά για 8 βασικούς λόγους όπως:

 • Μοναδικότητα στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων με Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και Πιστοποίηση Διαδικασιών και Προϊόντων (ISO, CE).
 • Δημιουργία τμήματος έρευνας για αναζήτηση νέων εφαρμογών και μόνιμη ανάπτυξη του τεχνολογικού της εξοπλισμού.
 • Διάθεση για στρατηγική συνεργασία με πελάτες-συνεργάτες για 20ετία.
 • Ικανότητα της μεγαλύτερης Παραγωγικής Δυναμικότητας στην Ελλάδα με ποικιλία προϊόντων και λύσεων για όλες τις εφαρμογές.
 • Τεχνογνωσία, Κατανόηση των αναγκών και λύσεων προς τον πελάτη.
 • Υπηρεσία προς τον πελάτη με αληθινό ορισμό της εξυπηρέτησης.
 • Οι μεγαλύτερες παραγωγικές εγκαταστάσεις με 3 παραγωγικές μονάδες και με διαφορά από τον δεύτερο ανταγωνιστή (είμαστε τριπλάσιοι από το δεύτερο).
 • Καινοτομίες σε προϊόντα και υπηρεσίες για νέες εφαρμογές.

Σήμερα, η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Διογκωμένης Πολυστερίνης στην Ελλάδα με ετήσια δυναμικότητα 300.000 m3 EPS για οικοδομική χρήση, και 25 μορφοποιητικές μηχανές για παραγωγή υλικών συσκευασίας από EPS, ετήσιας δυναμικότητας 8.000 τόνων Ά ύλης.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης TUV CERT και είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Παραγωγών Διογκωμένης Πολυστερίνης (EPS Hellas). Διαθέτει προϊόντα Διογκωμένου Πολυστυρενίου για κάθε οικοδομική χρήση και σε διάφορους τύπους όπως για μόνωση τοίχων, στοιχείων από σκυρόδεμα και εξωτερική θερμομόνωση με εμπορικές ονομασίες ipor σύνθετες μονωτικές πλάκες, ΝΕΟCOAT και NEOPLAK (Διογκωμένο Πολυστυρένιο από την BASF®), ISOPLAK, ISOCOAT και ISOPOR, για ενδοδαπέδια θέρμανση ISOFLOOR, για μόνωση κεραμοσκεπών ISOLTETTO, NEOTETTO και NEOTETTO Air (μοναδικό στην Ελλάδα), για ανεστραμμένη θερμομόνωση δώματος και θερμομόνωση περιμετρικών υπόγειων τοιχίων PERIPOR (Νέο Διογκωμένο Πολυστυρένιο από την BASF® πολύ χαμηλής υδαταποροφητικότητας) και για παραγωγή ελαφρού σκυροδέματος με κόκκους EPS ISOLBETON. Παράλληλα διαθέτει το ηχομονωτικό γέμισμα ξύλινων πατωμάτων STYROFILL, μήτρες δοκιμίων αντοχής σε θλίψη ετοίμου σκυροδέματος Cubettiere, συλλεκτήρες για μπάζα TUBI, διακοσμητικά καλούπια από διογκωμένο πολυστυρένιο (EPS) υψηλής πυκνότητας ISOPOR arte για την κατασκευή από μπετόν διαφόρων διακοσμητικών στοιχείων όπως: κορνίζες, φουρούσια, κολώνες, τόξα, τρούλοι και διαφημιστικές κατασκευές.

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης BOVELACCI, του ζελατινοειδούς αποκολλητικού ξυλοτύπων POLIGEL και των αντλιών ελαφρού σκυροδέματος CMO και εμπορικός συνεργάτης των εταιρειών KNAUF, MAPEI, YTONG κ.α. Όλα τα προϊόντα και εμπορεύματα της εταιρείας είναι διαθέσιμα από τα υποκαταστήματά της στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαμία. Το 2008 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ήταν 13.000.000 Ευρώ.

Περισσότερα
Λιγότερα