Main Menu Responsive

Πάσχα 2019

H εταιρία μας συνεχίζοντας την προσπάθεια να βοηθά αυτούς που το έχουν ανάγκη, σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού

Rizakos easter 2019

 

 

 

Απρίλιος 2019

Passiexpo 2019 North Edition

header

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολόκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου Ε.Ι.ΠΑ.Κ. το Σάββατο 6 Απριλίου στην αίθουσα του ΤΕΕ στη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 250 μηχανικοί παρεβρέθηκαν και ενημερώθηκαν για τα Παθητικά κτίρια που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα καθώς και τις αρχές σχεδιασμού τους.

Η εταιρία μας, χρυσός χορηγός της εκδήλωσης, είχε την ευκαρία να παρουσιάσει τα προιόντα της για τα παθητικά κτίρια και να ενημερλωσει τους παρεβρησκόμενους για τα πρωτοπόρα θερμομονωτικά υλικά της γκάμας μας

passiexpo north cover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάρτιος 2019

11η Τεχνική Εκδήλωση Π.ΣΥ.Π.ΕΝ.ΕΠ.

Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης

Psipsenep Titania 24 January

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολόκληρώθηκε η εκδήλωση του Πανελληνίου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών το Σάββατο 2 Μαρτίου στην αίθουσα του ΤΕΕ στη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 200 μηχανικοί και ενεργειακοί επιθεωρητές παρεβρέθηκαν και ενημερώθηκαν για τα κτίρια Σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας και τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας.

Η εταιρία μας βρισκόταν εκεί για να υποδεχθεί και να ενημερώσει τον τεχνικό κόσμο για τα πρωτοπόρα θερμομονωτικά υλικά της γκάμας μας

Psypenepep Program 11 web 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιανουάριος 2019

10η Τεχνική Εκδήλωση Π.ΣΥ.Π.ΕΝ.ΕΠ.

Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης

Psipsenep Titania 24 January

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολόκληρώθηκε η εκδήλωση του Πανελληνίου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στο Τιτάνια.

Πάνω από 200 μηχανικοί και ενεργειακοί επιθεωρητές παρεβρέθηκαν και ενημερώθηκαν για τα κτίρια Σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας και τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας.

Η εταιρία μας βρισκόταν εκεί για να υποδεχθεί και να ενημερώσει τον τεχνικό κόσμο για τα πρωτοπόρα θερμομονωτικά υλικά της γκάμας μας

psipsenep Titania cover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νοέμβριος 2018

PASSIEXPO 2018

background passiexpo apostolos

 

 

 

 

Η εταιρία μας θα βρίσκεται εκεί να σας υποδεχθεί και να σας ενημερώσει για τα πρωτοπόρα θερμομονωτικά υλικά της γκάμας μας

Οκτώβριος 2018

Μία εξαιρετική εκδήλωση για μηχανικούς από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διογκωμένης Πολυστερίνης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων και την Εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΒΕΑ στην Αθήνα.

Η εταιρία μας βρίσκεται εκεί να σας ενημερώσει για τα νέα της μονωτικά υλικά και εφαρμογές

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Invitation BASF 31

Σεπτέμβριος 2018

Η εταιρία μας είχα τη χαρά να συμμετάσχει ως χορηγός στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβουλίου Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC GREECE) στα πλαίσια της Πράσινης Εβδομάδας Κτιρίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της APIVITA και παρακολούθησαν αρκετοί μηχανικοί και στελέχη εταιριών.

 

sbc 1

sbc 2

sbc 3

sbc 4

viber image

 

 

 

 

 

 

 

Ιούνιος 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου η εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) στην Αθήνα, στην οποία η εταιρία μας ήταν χορηγός. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 80 μηχανικοί και ενεργειακοί επιθεωρητές και ενημερώθηκαν για το νέο ΚΕΝΑΚ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και δείξατε ενδιαφέρον για την εταιρία και τα προϊόντα μας

http://psypenep.gr/projects/9η-τεχνική-ημερίδα-πσυπενεπ/

psypenep 1

psypenep 2

 psypenep 3

 

 

 

FRESKON 2018

H εταιρία μας συμμετέχει στην έκθεση Freskon 2018 από 26 έως 28 Απριλίου στο Περίπτερο 14, Stand 12.

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχθούμε

Freskon social 2018

 

 

 

 

Απρίλιος 2018

H εταιρία μας σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού

ΡΙΖΑΚΟΣ

 

 

 

Φεβρουάριος 2018

Ευχαριστούμε πολύ την εφημερίδα Καθημερινή και τον κύριο Παπαδογιάννη για το άρθρο που έγραψε για την εταιρία μας.

http://www.kathimerini.gr/946733/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/to-plan-b-poy-eswse-th-rizakos-apo-thn-krish

Rizakos Kathimerini 

 

 

Agrotica 2018

Η Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ συμμετέχει στην έκθεση Agrotica 2018. Θα μας βρείτε στο περίπτερο 8 όροφος και stand 6

Facebook Agrotica 2018

 

Οκτώβριος 2013

Η Γ.Κ. Ριζάκος Α.Β.Ε.Τ.Ε. πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά προσθέτοντας στη γκάμα της τα πιστοποιημένα πανέλα υπέρυθρης θέρμανσης HEAT WAVE.

Οκτώβριος 2013

Σχεδόν ένα χρόνo μετά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ προχωράει στην υλοποίηση του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου για το Παθητικό Κτίριο που θα διεξαχθεί μεταξύ 25-26 Οκτωβρίου 2013, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Οκτώβριος 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Παθητικό Κτίριο που διεξήχθη μεταξύ 25-26 Οκτωβρίου 2013, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. 

Σεπτέμβριος 2013

NEA MEΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΧΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ

Η Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ ολοκλήρωσε νέα επένδυση στην παραγωγική της διαδικασία

Σεπτέμβριος 2013

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ

Η Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ ολοκλήρωσε νέα επένδυση στην παραγωγική της διαδικασία η οποία της επιτρέπει να παράγει μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων

Μάϊος 2013

Η πετυχημένη σειρά των σεμιναρίων Passive House Basics συνεχίζεται με το έβδομο στη σειρά και πρώτο στη Θεσσαλία σεμινάριο, που θα γίνει στη Λάρισα στις 18 Μαίου σε συνεργασία με το ΤΕΕ Θεσσαλίας και την στήριξη της Γυψοποιίας KNAUF ΑΕΒΕ και της Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ.

Μάρτιος 2013

 Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. το Σάββατο 13 Απριλίου θα φιλοξενήσει στην έδρα της στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας το 6ο σεμινάριο PASSIVE HOUSE BASICS που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου.

Μάρτιος 2013

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ θα είναι χορηγός στο συνέδριο που διοργανώνεται στο Αμφιθέατρο Marousi Plaza την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 όπου Επιχειρήσεις & Βιοµηχανία συναντιούνται για πρώτη φορά σε ένα συνέδριο αφιερωµένο στις εφαρµοσµένες πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης και εξοικονόµησης.

Φεβρουάριος 2013

Σεμινάρια

PASSIVE HOUSE BASICS

Το πρώτο βήμα για το σωστό σχεδιασμό παθητικών κτιρίων.

Φεβρουάριος 2013

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ έγινε μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου.

Φεβρουάριος 2013

Το ΚΕΚ ΑΤΕxcelixi ΑΕ και η TUV Rheinland Hellas S.A σας προσκαλούν σε ενημερωτική επιστημονική συνάντηση με θέμα :

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ : ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

 

Φεβρουάριος 2013

Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο βρήκαν τα μέλη της Greenpeace για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου και των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Ιούλιος 2012

Είναι σημαντικό να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση σχετικά με τη σήμανση CE των θερμομονωτικών πλακών.

Ιούλιος 2012

Η εταιρεία Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ θα είναι Υποστηρικτής της ημερίδας « Ε3 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ »

Μαϊος 2012

Το θερμομονωτικό υλικό του μέλλοντος ονομάζεται Neopor®. 

Απρίλιος 2012

Την έναρξη του Προγράμματος « Χτίζοντας το Μέλλον-Παρεμβάσεις Μεγάλης Κλίμακας», που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας στον κτηριακό τομέα, ανακοινώνει το ΥΠΕΚΑ.

Απρίλιος 2012

Το ερευνητικό project MeeFS έχει ξεκινήσει

Απρίλιος 2012

Ικανοποιητική κρίνεται η εξέλιξη του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», από την πρώτη απόφαση υπαγωγής που έχει εκδοθεί τον Ιούλιο 2011 έως σήμερα, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας και του γεγονότος ότι απευθύνεται σε νοικοκυριά.

Μάρτιος 2012

Εξοικονομώ για (σχεδόν) όλους

Φεβρουάριος 2012

 

Βελτιώσεις στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» δρομολογεί το ΥΠΕΚΑ, σε μια προσπάθεια να επιταχύνει την απορρόφηση 400 εκατ. ευρώ που έχουν δεσμευθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Ιανουάριος 2012

Τι πρέπει να ξέρουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές για το ενεργειακό πιστοποιητικό

Ιούλιος 2011

«Χρήσιμες πληροφορίες για την ορθή επιλογή θερμομονωτικού υλικού»

Ιούνιος 2011

Η εταιρεία Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ σε συνεργασία με την KNAUF Γυψοποιία ΑΒΕΕ υπογράψαν σύμβαση χορηγίας των υλικών της εξωτερικής θερμομόνωσης των τοίχων ενός από τα 4 κτίρια της Πρασινης Γειτονιάς στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Μάιος 2011

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον" και ελαστικοποιούνται, παράλληλα, οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα.

Μάιος 2011

Η Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. συμμετέχει στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας από 14 έως 22 Μαϊου (περίπτερο 1, Stand 6-7-15).

Μάιος 2011

Θετικότατα σχόλια απέσπασε η συμμετοχή της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ στο Συνέδριο "Αρχιτεκτονική, Ενέργεια & Περιβάλλον στα κτίρια και τις πόλεις" που πραγματοποιήθηκε 3-4 Μαΐου 2011

Απρίλιος 2011

Η εταιρεία Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ είναι εκθέτης στο Συνέδριο με θέμα "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ" που θα διεξαχθεί 3-4 Μαϊου 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,

Απρίλιος 2011

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΠΕ"

Φεβρουάριος 2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. η συμμετοχή της στην 3η Διεθνής έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS.

Φεβρουάριος 2011

3,7 εκατ. κτίρια είναι ενεργοβόρα και θερμικά απροστάτευτα

Ιανουάριος 2011

Ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαρτίου το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Οκτώβριος 2010

Σε ισχύ από 1/10 ο Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης των Κτιρίων ΚΕΝΑΚ

Αύγουστος 2010

1η Οκτωβρίου 2010 Νέα ημερομηνία Έναρξης ΚΕΝΑΚ και «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»

Ιούλιος 2010

ISOPALLET - Παλέτες από Διογκωμένο Πολυστυρένιο EPS

Ιούνιος 2010

Θετικότατα σχόλια απέσπασε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων I-SSB και MESSIB από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς 

Μάϊος 2010

Στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων I-SSB και MESSIB και των αναγκών για την έγκυρη ενημέρωση των τεχνικών της περιοχής μας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς με την υποστήριξη των εταιριών Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. και Γ.Κ.Ριζάκος ΑΒΕΤΕ,

Απρίλιος 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!

Απρίλιος 2010

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Οικονομικών τίθεται σε ισχύ ο Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τομέα (ΚΕΝΑΚ) με έναρξη ισχύος τρεις (3) μήνες από την έκδοσή της.

April 2010

With Common Ministerial Decision of Ministers of Environment, Energy and Climatic Change and Finances is placed in force the Regulation of Energy Output Of buildings Sector [KENAK] beginning with force three (3) months from her publication.

Φεβρουάριος 2010

Για την παροχή ολοκληρωμένου πακέτου προϊόντων για τσιμεντοκονίες, ελαφροσκυροδέματα και επιχρίσματα η Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ διαθέτει στην αγορά το γαλβανισμένο πλέγμα PAVITEC

February 2010

So as to provide the construction market with a complete line of products for cement screeds, light-weight concrete and plasters G. Κ. RIZAKOS SA has included a new product in its portfolio

Ιανουάριος 2010

Από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010 τέθηκε εκ νέου σε δημόσια διαβούλευση το ανανεωμένο σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης του νέου Κανονισμού Θερμομόνωσης που ονομάζεται Κ.ΕΝ.Α.Κ. «Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων» και το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τους «Ενεργειακούς Επιθεωρητές κτιρίων, λεβήτων & εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού». 

Νοέμβριος 2009

Το 7ο Τεχνικό-Εμπορικό Σεμινάριο για το σύστημα Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων THERMOPROSOPSIS, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/11/09 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, με τη συμμετοχή πολλών μηχανικών από τη Λαμία, αλλά και εμπορικών συνεργατών απ’ όλη την Ελλάδα.

Μαϊος 2009

Το πιο πρόσφατο και το πιο μεγάλο έργο γεωαφρού στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε τον καλοκαίρι του 2008 στο 198ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας (ΠΑΘΕ Ε75) στην παράκαμψη Θερμοπυλών, κατασκευής ΑΤΤΙ-ΚΑΤ.

Απρίλιος 2009

Τα θερμομονωτικά υλικά της εταιρείας Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ πληρούν της απαιτήσεις που θέτει το κοινοτικό έργο GREEN-IT για την ενεργειακή απόδοση των προϊόντων στη βιομηχανία δόμησης και τους απονεμήθηκε η ενεργειακή σήμανση e2 pilot.

Μάρτιος 2009

Το 6ο Τεχνικό-Εμπορικό Σεμινάριο για το σύστημα THERMOPROSOPSIS, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/03/09

Μάρτιος 2009

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 28/03/09, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Τεχνικό-Εμπορικό Σεμινάριο για το Σύστημα THERMOPROSOPSIS, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Δεκέμβριος 2008

Εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και γεγονότων πρωτόγνωρων για τη σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα, πραγματοποιήθηκε στην Ανθούσα η 2η Διεθνής Έκθεση Βιοκλιματικής Δόμησης και Τεχνολογιών Εξοικονόμησης Ενέργειας στα Κτίρια, Building Green Expo, από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2008. 

Σεπτέμβριος 2008

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Υποκαταστήματος Μάνδρας Αττικής στις νέες εγκαταστάσεις της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ στο Μενίδι (Αχαρναί Αττικής, οδός Ιβίσκου 134).

September 2008

It was completed the relocation of company’s branch located in Mandra Attikis to the new installations of G.K.RIZAKOS SA in Menidi (Acharne Attikis, 134 Iviskou str).

Ιούνιος 2008

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Υποκαταστήματος Αθηνών (Ερμού 50 & Λέσβου) στις νέες εγκαταστάσεις της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ στο Μενίδι (Αχαρναί Αττικής, οδός Ιβίσκου 134).

June 2008

It was completed the relocation of company’s Athens branch (50, Ermou & Lesvou str.) to the new installations of G.K.RIZAKOS SA in Menidi (Acharne Attikis,134 Iviskou str).

Μάϊος 2008

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανέγερσης των νέων εγκαταστάσεων της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ στο Μενίδι (Αχαρναί Αττικής, οδός Ιβίσκου 134).

Μάρτιος 2008

Τον Ιούνιο του 2008 αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ στο Μενίδι (Αχαρναί Αττικής), εμβαδού 2.500 τ.μ.

March 2008

In June 2008 it is expected to be completed the construction of the new installations of G.K. RIZAKOS SA of total 2.500 square meters surface, located in Menidi (Aharnes Atticis).

Φεβρουάριος 2008

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. στην Έκθεση Infacoma 2008 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στις 21-24 Φεβρουαρίου 2008

Φεβρουάριος 2008

Η Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ θα συμμετάσχει στην Έκθεση Infacoma 2008 η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO από 21 έως 24 Φεβρουαρίου 2008.

February 2008

G.K. RIZAKOS SA successfully completed her attendance in INFACOMA 2008 Exhibition.

Οκτώβριος 2007

Ημερίδα με θέμα:
«Η Διογκωμένη Πολυστερίνη EPS, ένα Πολυμορφικό Δομικό Υλικό – Εφαρμογές Θερμοπρόσοψης –
Η Εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών»

Οκτώβριος 2007

Η Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα: "Ενεργειακή Αποδοτικότητα στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ενός κτιρίου" που διοργάνωσε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), στο πλαίσιο των έργων GREEN-IT και LCC-DATA.

October 2007

G.K. RIZAKOS S.A. participated in a conference with subject: "Energy Efficiency in planning, manufacture and operation of a building"

October 2007

Conference with subject:
"Expanded Polystyrene EPS, a Multifunctional Construction Material – Thermoprosopsis Applications - the Application of Community Directives"

Σεπτέμβριος 2007

Η Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ συμμετείχε σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές κατοίκους στη Ζαχάρω Ηλείας.

September 2007

G. K. RIZAKOS SA participated in humanitarian mission, in order to help the affected from recent fires residents of the Zacharo region.

Ιούνιος 2007

Η Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. ήταν χορηγός στην υπαίθρια έκθεση που διοργάνωσε στις 29 Ιουνίου 2007, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στη Λαμία,

June 2007

G.K. RIZAKOS SA sponsored the street exhibition of the Association of Artists of Figurative Arts of Central Greece that took place on June 29th 2007

Μάιος 2007

Το πρώτο Τεχνικοεμπορικό Σεμινάριο του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOPROSOPSIS για το 2007, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

May 2007

First Technical-Commercial Seminar of THERMOPROSOPSIS, system of exterior heat insulation of buildings, for 2007, was realized Saturday 5th of May at the installations of G. K. RIZAKOS SA in the Lamia Industrial Area.

Απρίλιος 2007

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. η συμμετοχή της στην έκθεση HELLAS BUILD 2007.

April 2007

G. K. RIZAKOS SA successfully completed its participation in HELLAS BUILD 2007 exhibition. 

Φεβρουάριος 2007

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. στην Έκθεση Infacoma 2007

February 2007

The Infacoma 2007 exhibition was completed successfully for G.K. RIZAKOS SA.

Οκτώβριος 2006

Ημερίδα με θέμα : «Η ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ»

October 2006

The Hellenic Association of EPS Manufacturers, with the support of the Centre for Renewable Energy Sources (CRES)

Απρίλιος 2006

THERMOPROSOPSIS: Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης από την ΚNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΪΑ ΑΒΕΕ και την Γ.Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.

April 2006

THERMOPROSOPSIS
system of exterior heat insulation of buildings from ΚNAUF S.A. and G.K. RIZAKOS S A.

Δεκέμβριος 2005

Ημερίδα με θέμα Σύγχρονα Μονωτικά και Δομικά Υλικά

Δεκέμβριος 2005

Σήμανση CE στα θερμομονωτικά προϊόντα με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 13163:2012

December 2005

G.K. RIZAKOS SA successfully completed a seminar on ‘’Modern Insulating and Building Materials’’ on Saturday 3rd of December 2005.

December 2005

G.K. RIZAKOS SA applies CE marking in all of its thermal insulation products according to EN 13163 : 2001